Muutamme uusiin tiloihin Vapaudenkadulle!

Niin se syksy vaan toi meille yllätyksen ja vihdoin eteemme tuli sopiva uusi tila. Remontti on käynnissä ja pääsemme toden teolla muuttamaan parinviikon päästä. Pidämme liikkeen suljettuna 20-23.10 välisen ajan. Avoimet ovet uusissa tiloissa on tarkoitus pitää Maanantaina 24.lokakuuta Klo10-17. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan Korennon uusiin tiloihin Vapaudenkadulle! (Tilat ovat samassa rakennuksessa Omenahotellin ja Sisustus Satiinin kanssa)

image

Lisäksi onkin jo tiedossa jotakin kivaa marraskuulle. Järjestämme lauantaina 19.11 uusissa tiloissamme toisetkin avoimet ovet, joissa mukana myös Nosh-vaate-edustaja. Lisäksi esittelyssä erityisesti uudet meikkisarjamme. Tule tutustumaan laadukkaisiin, ekologisiin naisten- ja lastenvaatteisiin ja samalla päivittämään meikkipussin sisältöä sopivasti pikkujoulukauteen. Tarkemmat kellonajat ilmoittamma piakoin.

Nosh- vaatteista voit käydä lukemassa täältä:
http://nosh.fi/page/307/nosh-yritystarina

Loppuun vielä tiedotus: Olemme maanantaina 10.10 koko päivän koulutuksessa Helsingissä, joten tavoitat meidät taas seuraavan kerran työn parista tiistaina. Nettivaraus toki toimii edelleen yötäpäivää kun sinulle parhaiten sopii!

Muuttoterveisin:
-Anna, Mirva ja Leena-

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.