Uutta meillä! Savi-Sooda-vaalennus menetelmä.

Ilouutisia kaikille vaaleutta kaipaaville!

Olimme  juuri koulutuksessa uuden ekologisemman vaalennuskäsittelyn tiimoilta ja käytössämme on nyt UUSI luonnollisempi vaalennusmenetelmä. Vaalentavassa aineessa ei ole käytetty voimakkaita kemikaaleja ja kaikki ainesosat ovat biohajoavia. Vaalennusaine sisältää savea, soodaa ja hapetetta. Käsittelyllä on mahdollista vaalentaa hiusta usempia asteita vaalemmaksi. Saavutettava vaalennustulos riippuu aikaisemmista käsittelyistä ja hiuslaadusta. Menetelmä on hiukselle hellävaraisempi kuin ns. perinteinen vaalennuskäsittely ja lopputulokset ovat kauniin luonnollisia ja eläväisiä. Menetelmällä voidaan käsitellä hiukset kauttaltaan tai tehdä raidoituksia.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.