Tuotteet

 lim läheltä

Less Is More – hiustenhoito- ja muotoilutuotteet:

Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin. Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen. Käytännöllisyys. Puhtaus. Luonnollisuus. Tästä sarjasta löytyy nyt niitä kaivattuja muotoilutuotteita, joissa ei ole synteettisiä ainesosia, mutta toimivat silti moitteettomasti.

Hinnat 7-37e

Lue lisää: www.greenlipsbeauty.com/shop-by-brand/less-is-more

Dr. Hauschka – ihonhoitotuotteet:

Dr. Hauschka ihonhoitotuotteet ovat ainutlaatuisia ja tehokkaita: tarkkaan valitut biodynaamisesti viljellyt ja luomulaatuiset rohtokasvit tukevat ihon kykyä uusiutua ja hoitaa itseään.

Laatu on enemmän kuin hyvien raaka-aineiden summa

Luonnollisten raaka-aineiden laadukkuus on reseptiemmeelinehto. Kaikki aineet on täytynyt kasvattaa ja jalostaa huolella ja hellävaroen. Biodynaamisessa viljelyssä kestävän kehityksen periaatteet ovat itsestäänselvyys – annamme maalle jopa enemmän kuin siitä otamme. Dr. Hauschka kosmetiikassa jokaisella aineosalla on tärkeä merkityksensä, mutta vasta niiden yhteisvaikutuksen ja rytmisen valmistusmenetelmämmeansiosta tuotteemme saavuttavat ominaisluonteensa, joka auttaa niitä stimuloimaan ihon omaa toimintaa.

Iholla on uskomaton itsesäätelykyky ja kysy uusiutua myös omin voimin – kosmetiikkatuotteemme eivät korvaa näitä tehtäviä, vaan antavat iholle kohdistettua ja kokonaisvaltaista apua tasapainon saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Kauneus on tasapainoa

Hoidettu iho, säteilevät silmät, terveet hampaat, ja pehmeät huulet piirtävät ihmisestä kauniin kuvan. Dr. Hauschka Kosmettiikka koskettaa myös sisäistä kauneuttasi.

Käsityksemme mukaan kasvoja ei voi tarkastella erillään kehosta, kehoa erillään luonteesta eikä sisintä erillään ulkoisista vaikutuksista. Siksi luomme kokonaisvaltaista kosmetiikkaa, jossa yhdistyvät sopusoinnussa rohtokasvien kallisarvoiset kasviöljyt, tarkoin valikoidut kasviuutteet, sekä eteeriset öljyt.

”Ihminen tarvitsee kahdenlaista kauneutta: sisäistä ja ulkoista.” Elisabeth Sigmund, Dr. Hauschka Kosmetiikan perustaja

Tarkastelemme kokonaisvaltaisesti myös ihoa – vahvaa ja samalla herkkää elintä, jonka tulee olla sopeutumiskykyinen muuttuviin olosuhteisiin. Iho kaipaa erilaisiin päiviin, eri vuodenaikoihin ja eri elämänvaiheisiin sopivia hoitokonsepteja. Dr. Hauschkalla puhutaan siksi muuttumattomien ihotyyppien sijaan erilaisista ihon kunnoista.

Antamalla täsmäimpulsseja lisäämme ihon omaa aktiivisuutta, autamme sitä uusiutumaan ja löytämään jälleen luonnollisen tasapainonsa.

Hinnat: 19-43e

Lisätietoa tuotteista voi käydä lukemassa: www.dr.hauschka.com/fi

Uoga Uoga- mineraalimeikit:

Liettualaisen Uoga Uogan tarina sai alkunsa luonnon marjoista ja kahden äidin ystävyydestä. Alku oli vaatimaton; yrityksen perustajat, Lena ja Jovita, tekivät tuoreita kasvonaamioita aidoista marjoista ystävilleen ja tutuilleen. Vaikka tänä päivänä Uoga Uoga on kasvanut yhdeksi Liettuan johtavista kosmetiikkavalmistajista, kaikki tuotteet valmistetaan edelleen käsin ja pienissä erissä tuoreuden säilyttämiseksi.

Yrityksen nimi on heidän kosmetiikkansa ydin: ”Uoga Uoga” käännettynä suomeksi tarkoittaa ”Marja Marja”. Uoga Uogan tuotteissa tuoksuu ja tuntuu luonto ja marjat. Uoga Uogan mineraalimeikit käyttää ainoana Euroopassa Itämeren meripihkaa. Meripihka sisältää lukuisia antioksidantteja, jotka mm. hidastavat ihon ikääntymismisprosessia. Sarjan mineraalimeikit ovat kevyitä, mattaisia, peittäviä ja soveltuvat erityisen hyvin rasvoittuvalle / ongelmaiholle.

Uoga Uoga kosmetiikassa ei kuitenkaan ole pelkästään kyse erikoisista ainesosista ja upeista tuotteista. Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta hieman puhtaampi ja hieman kauniimpi.

Hinnat: 8-25e

Lue lisää: www.greenlipsbeauty.com/shop-by-brand/uoga-uoga

 

Lisäksi meillä on vaihtuvaa valikoimaa myös muilta merkeiltä.

Kommentointi on suljettu.