Miehille!

Miehille:

Teemme ammattitaidolla yksilölliset hiustenleikkaukset sekä parran/viiksien muotoilut toiveiden mukaan, niiden luonnollinen olemus huomioiden. Käytössämme on laadukkaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Leikkausten hinnat alkaen 25e.

Hemmottelu parranajo:

Hemmottelu aloitetaan yrttihauteilla, jotka pehmittävät partakarvoja ja ihoa ennen ajoa. Teemme yrttihauteen tarpeiden mukaan, käytämme usein esimerkiksi koivua, kehäkukkaa ja rosmariinia. Sen jälkeen vaahdotamme kasvot perinteiseen tapaan partasutia apuna käyttäen. Käytössämme on Laveran miesten tuotteet , joita voi myös ostaa kotikäyttöön. Varsinainen ajo tapahtuu partaveitsellä. Ajon jälkeen vuorossa on vielä sekä lämpimät että kylmät hauteet, jotka jättävät ihon raikkaaksi. Lopuksi iholle levitetään vielä rauhoittavat aftershave-tuotteet.

Hemmottelu parran ajoon voi yhdistää myös erilaiset parranmuotoilut, jolloin parta muotoillaan ennen ajoa halutunlaiseksi ja paljaaksi jäävät osat ajellaan ja rajataan veitsellä.

Hoitokäsittely parralle tai hiuksille:

Voimme käyttää kasviraaka-aineita myös parranhoidossa. Samat aineet, joilla hoidamme/värjäämme hiuksia soveltuvat myös parranhuoltoon. Halutessaan käsittelyllä voi myös sävyttää(värjätä) partaa, mutta käsittelyn voi tehdä täysin värittömänä. Kasvijauheet ja -öljyt pehmentävät ja silottavat karkeaa partakarvaa ja tekevät sen helpommaksi käsitellä. Hiuksiin käsittely tuo tuuheutta, kiiltoa ja vähentää sähköisyyttä sekä hoitaa myös päänahanongelmia (kutinaa, hilseilyä, rasvoittumista). Suosittelemme lämpimästi!

Hinnat: Hemmottelu-parranajo (sis. tarvittaessa muotoilun) 62,50€ – Perus parranmuotoilu ilman hauteita, esim. hiusten leikkauksen yhteydessä: koneella 12,00€, veitsellä 25,00€ – Hoitokäsittely: parralle 42,00€, hiuksille 53,00€,  yhdessä: 82,00€

Kommentointi on suljettu.