Ekohoitolan palvelut

Dr. Hauschka Klassinen hoito, sokerointi ja ayurvedinen kasvohoito tarjolla Korennon ekohoitolassa. Ekokosmetologimme Sybila Pitkänen on tehnyt luonnonmukaisia hoitoja vuodesta 2007 syventäen ymmärrystä ihon toiminnasta antroposofisen ja ayurvedisen osaamisen kautta. Voit varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai suoraan Sybilalta sybila(at)ekohoitola.fi tai numerosta 0445957318.

Dr. Hauschka -hoidot

Dr. Hauschkan ihonhoitoprotokolla sisältää puhtaita, ihon terveyttä hoitavia ihonhoitotuotteita. Terveen, tasapainoisen ihon ylläpitämiseksi suosittelen niiden käyttämistä myös päivittäisessä ihonhoidossa. Terve iho on kaunis iho.

Dr. Hauschkan Klassinen kasvohoito normalisoi kokonaisvaltaisesti ihon kuvaa. Sopii kaikille ihotyypeille palauttamaan tehokkaasti ihon tasapaino ja poistamaan stressi, jännitys ja muu epätasapaino ihmisestä kokonaisuutena. Sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Kesto 2 tuntia, 139€.

Kiinteyttävä hoito voidaan lisätä muiden hoitojen oheen, jolloin koko hoito noin 30 minuuttia pidempi. Vahvistaa ja kiinteyttää erityisesti silmien sekä kaulan ja rintakehän aluetta perinteisillä menetelmillä ja tunnetuilla rohtokasveilla. + 30 min, 30€. 

Epäpuhtaan ihon kasvohoito tukee epäpuhtaan ihon tasapainottumista edistämällä nestekiertoa ja ihon puhdistumista sekä ulkoisesti että sisäisesti. Sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen. Kesto vähän yli tunnin, 84€.

Kosteuttava kasvohoito rentouttaa ja kosteuttaa kuivaa, ohutta ja juonteista ihoa. Kesto noin tunnin, 84€. 

Kokovartalohoito tehdään antroposofisilla, rauhallisilla ja rytmisillä hierontaliikkeillä ja Dr. Hauschkan vartaloöljyillä, jotka sisältävät hoitavia kasviuutteita ja aromaterapiaa erilaisiin ihon ja kehon tarpeisiin. Näiden yhdistelmä tuo tasapainoa syvälle kehoon ja olemukseen. Käytettävä öljy valitaan asiakkaan tarpeen mukaan. Kesto noin 1,5 tuntia, 89€

Selkähieronta hieroo kehon koko takaosan jalkapohjista päänahkaan. Hoidossa käytetään syvävaikutteisia Dr. Hauschkan vartaloöljyjä, jotka valitaan asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Kesto tunnin, 59€. 

Jalkahoito hoitaa perusasioiden lisäksi jalkaterien ihoa kosteuttaen ja vahvistaen. Erittäin miellyttävä ja rentouttava hoito. Kesto lakkauksen kanssa vähän yli tunnin. Luomulakkoja rajoitettu värivalikoima, voit tuoda myös oman lakan. 75€


Käsihoito hemmottelee kuivia ja väsyneitä käsiä ja samalla koko kehoa. Sisältää kynsien ja kynsinauhojen hoidon. Kesto noin 45 min, 54€.

Muut palvelut

Ayurvedinen kasvohoito kestoltaan 1-2 tuntia sisältää ayurvedisen analyysin, hoidon ja hoito-ohjeita oman kehotyypin ja ihon tilan kokonaisvaltaista hyvinvointia vahvistamaan ja tasapainottamaan. Hieronta kehotyypille sopivalla lämpimällä öljyllä poistaa kuona-aineita, stressiä, levottomuutta, aktivoi nestekiertoa ja ravitsee ihoa. Yksilölliselle kehotyypille sopiva kosketus auttaa tunnistamaan yksilöllisiä epätasapainotiloja ja tasapainottamaan niitä. 1, 1,5 tai 2 tunnin hoito 65-120€.

Kasvolymfa Dr. Vodderin tapaan aktivoi nestekiertoa ja elvyttää solujen aineenvaihduntaa. Kesto 50 min, 55€. 

Vartalolymfa aktivoi nestekiertoa ja hoitaa turvotuksia ja kiputiloja eri puolilla kehoa. Todettu apu esim. reuman aiheuttamiin kipuihin. Lymfa tehdään aina avaten nestekierto kohti solisluulaskimoa, minne kaikki kehon lymfatiehyet johtavat. 1,5 tuntia, 89€.

Sokeroinnit:
Sokerointi voidaan tehdä kaikille ihon karvoille lukuunottamatta hiuksia ja miesten partaa. Sybila on tehnyt sokerointeja vuodesta 2007. Ajanvarauksesta löytyy kehon eri alueiden hinnat ja kestot. 

Kommentointi on suljettu.