Esittely

Ekokampaamo

Hiushuone Korento

Hiushuone Korento avasi ovensa huhtikuussa 2007 tavoitteena tarjota asiakkaille erilainen ympäristöä kunnioittava vaihtoehto kampaamopalveluille.

Ajatus ekologisesta kampaamosta sai alkunsa omasta tarpeesta tuoda ekologiset arvot osaksi omaa työtä kampaajana. Lisäksi ajatuksena oli luoda rauhallinen ja tunnelmallinen ympäristö, jossa on mahdollista irrottautua nykypäivän kiireisestä elämänrytmistä.
Korennon tavoitteena on ollut alusta lähtien tarjota kokonaisvaltaista kauneudenhoitoa, jonka tärkeänä osana on henkilökohtainen ja ystävällinen palvelu.

Halu syventää omaa tietämystä luonnonmukaisista menetelmistä vei minut ekokampaajakoulutukseen Helsinkiin syksyllä 2007.  Koulutuksen myötä sain aivan uuden näkökulman kampaajan työhön. Teemme ammattitaidolla erilaiset hiusten kasvivärjäykset ja luonnonmukaiset hiushoidot, sekä intialaistapäänhierontaa ja energisoivia hiustenleikkauksia.

Käytämme Korennossa puhtaita luonnontuotteita ja luonnonkosmetiikkaa ja haluamme tarjota niitä myös asiakkaillemme. Tuotevalikoimaamme kuuluu hiustuotteiden lisäksi kasvojenhoitotuotteita, meikkejä ja vartalonhoitotuotteita. Tuotesarjoistamme voit lukea lisää tuotesivuilta.

Haluamme antaa asiakkaillemme mahdollisuuden puhtaampaan ja terveellisempään tapaan hoitaa itseään kokonaisvaltaisesti.

Lämpimästi Tervetuloa Korentoon!

-Anna-

– Tällä hetkellä Korennossa työskentelee kaksi iloista naista, tässä meistä lyhyet esittelyt –

Tervehdys!

Olen Anna, Ekokampaaja, ja Korennon perustaja.  Valmistuin kampaajaksi 2005 ja haaveilin jo opiskeluaikana omasta yrityksestä. Korento onkin minulle unelmieni työpaikka ja toinen kotini. Parasta työssäni on ihmisten kohtaaminen ja heidän ilahduttaminen ja auttaminen.  Lisäksi työssä viehättää sen käsityömäisyys, joka liittyy kiinteästi kaikkeen tekemiseen Ekokampaajana.  Myös vapaa-ajallani teen kaikkea käsilläni kuten ompelen, neulon, hoidan puutarhaa, sisustan, leivon ja laitan ruokaa. Rakastan myös liikkua luonnossa ja nauttia eri vuodenajoista. Vapaa-aikani kuluu pitkälti ihanan perheeni parissa, johon rakkaan puolisoni lisäksi kuuluu 3 lasta.  Asustelemme tätä nykyä omakotitalossa lähellä kaunista luontoa Korpilahdella. Luontoyhteys, jooga ja meditaatio ovat kuljettaneet minua  henkisellä polullani eteenpäin ja kohti unelmieni. Tällä hetkellä  opiskelen myös intuitiivista energiahoitamista ja shamanismia.

[email protected]

Hei!

Olen Leena, Koulutettu Ekokampaaja ja Korennon vuokratuoli-yrittäjä. Valmistuin parturi-kampaajaksi vuonna 2007 Etelä-Pohjanmaalla ja vuosi tämän jälkeen muutin työn perässä Jyväskylään. Kierrättäminen ja luonnon kunnioittaminen ovat olleet minulle tärkeitä asioita jo pitkään. Tutustuttuani luonnonkosmetiikkaan ajatus ekologisista, luonnonläheisistä valinnoista myös työssäni oli selkeä.

Jokin johdatti minut Korentoon tammikuussa 2016 ja saman vuoden lopulla valmistuin Ekokampaajaksi. Sen myötä kampaajana työskentelyni on muuttunut kokonaisvaltaisemmaksi ja nautin esim. lämpimän kasvivärimassan levittämisestä ja päähierontaan uppoutumisesta.

Vapaalla nautin ajasta ystävieni, kahden kissani ja vuoroviikoin myös kahden kouluikäisen lapseni kanssa. Työmatkapyöräily, jooga, avantouinti ja luonnossa liikkuminen pitävät kehoni ja mieleni kunnossa.

Kuvia töistäni ja vähän muustakin löydät Instagramista tililtä @leena_katariina

[email protected]

Kommentointi on suljettu.