Aurinkoisia uutisia Korennosta!

Aurinkoisia uutisia Korennosta!

 

17264593_10155271172689684_2539771626225610242_nKevät aurinko jo ihanasti lämmittää ja myös Korennossa odottelemme innolla tulevaa kevättä! Tänä keväänä onkin paljon kaikkea uutta ja ihanaa luvassa.

Korento täyttää 10v ja huhtikuussa vietämme synttäreitä. Ihan kaikkea ei vielä malta paljastaa, mutta paljon pientä kivaa on suunnitelmissa teille asiakkaille.

Lauantaina 22.4 on kuitenkin luvassa synttärien juhlintaa ainakin kakkukestien, arvonnan ja tuote-esittelyjen merkeissä Tarkempaa tietoa synttäreistä laittamme ihan lähiaikoina.

Lisäksi 19.4 on luvassa kiva esittely/meikkipäivä, kun saamme vieraaksi Bohon, Beauty Gardenin ja We love the planetin maahantuojan. Tästäkin laitamme vielä tarkempia tietoja myöhemmin.

220

Toinenkin suuri ja iloinen uutinen on meillä ilmoitettavana: Saamme mukaan Korentoon aivan huippu-ihanan Ekokosmetologi Lauran. Lauran on tarkoitus aloitella toimintaansa meidän uudessa hoitotilassa huhtikuun aikana. Laura tekee monipuolisesti luonnonmukaisilla tuotteilla erilaisia kasvo- ja vartalohoitoja sekä mm. aromaterapiaa ja vyöhyketerapiaa. Laitamme piakkoin sivuillemme lisätietoa kaikista hoitovaihtoehdoista ja pian pääsettekin jo varamaan aikoja Lauralle.

Ai niin. Varmasti suurimmalle osalle onkin jo tiedossa, että Annan äitiysloma lähestyy… Vielä vappuun asti voi varailla aikoja.

Upeaa kevään odotusta kaikille ja pysytelkää kuulolla tulevista tapahtumista!

-Anna, Mirva, Leena ja Laura-

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.