Kesätiedote 7.7.2015

Tervehdys!

Halusimme tiedottaa teille muutamista muutoksista.  Saara on jäänyt yllättäen sairauslomalle henkilökohtaisista syistä johtuen. Pahoittelut kaikille, joiden aikoja olemme joutuneet perumaan tai siirtelemään lyhyellä varoitusajalla. Samalla meidän yhteinen matka Saaran kanssa on tullut nyt päätökseen ja jatkamme tästä eteenpäin eri teitä. Toivon Saaralle voimia ja menestystä tulevaisuudelle!

Muutoksesta johtuen heinä-elokuussa Korennossa on enemmän päiviä kun liike on  kokonaan kiinni. (Jos olet tulossa ilman ajanvarausta, suosittelemme soittamaan ja varmistamaan aukiolon.)

Mirvan ansaitun loman aikana loppukuusta (vko 30 ja 31) olemme nyt pääasiassa kiinni. Vaikka järjestelenkin sinne parhaillaan muutamia omia työpäiviä paikkaamaan vajausta. Ilmoittelen niistä heti ensiviikon aikana ajanvarauksen etusivulla kun päivät varmistuvat. Elokuun loppua kohti tilanne onneksi helpottuu kun äitiyslomani päättyy ja palailen aktiivisemmin taas töiden pariin. Ihanaa tulla töihin! Keväällä aloittanut Marjaana on edelleen auttelemassa meitä aina kun pystyy.

Syksyn aikana on tarkoitus vähän päivittää tuotevalikoimaa ja myös jotain uusia juttuja palveluidenkin puolelle, mutta niistä sitten tarkemmin myöhemmin.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa kesää kaikille!

leppis

-Anna- (sekä Mirva ja Marjaana)

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.