Maaliskuun uutiskirje!

Mainiota Maaliskuuta kaikille Korennosta!

Uusivuosi on taas lähtenyt käyntiin ja ajattelin muistaa teitä taas pienellä uutiskirjeellä. Olen itse palannut pikkuhiljaa takaisin töiden pariin. Nyt alkuun olen paikalla muutamana päivänä viikossa: lauantaisin ja parina arkipäivänä vaihdellen. Muut päivät kuluu edelleen Varpun hoidonmerkeissä kotosalla. Essi ja Kaisa jatkavat Korennossa tuttuun tapaan.

Saimme helmikuussa valikoimiimme uuden luomukosmetiikkasarjan – Farfallan. Tässä lyhyt esittely uutukaisesta:

Tuotteiden koostumukset ovat todella miellyttävät ja tuoksumaailma mieto ja aito. Tuotteisiin ei ole lisätty mitään ylimääräistä ja ne on harkiten toteutettu. Sen huomaa myös niiden toimivuudessa. Kasvojen puhdistusemulsiosta tuli heti oma suosikkini!  Näin aluksi valikoimissamme on kasvojenhoitotuotteet sekä tietysti hiustenhoitotuotteet. Valikoimaa on tarkoitus laajentaa kesäksi ainakin vartalonhoitotuotteilla. Sarjasta voi käydä lukemassa lisää:

http://www.farfalla.fi

Lisäksi hyviä uutisia niille, jotka ovat tuskailleet Couleur Caramelin mineraalipuuterin saatavuuden kanssa. Olen nyt löytänyt haastajan ja Bare Faced Beauty- mineraalimeikit ovat rantautumassa liikkeelle huhtikuussa. Sarjan mineraalipuuteri päihittää Caramelin vastaavan mm. peittävyydessä sekä levittyvyydessä ja on myös hieman sitä edullisempi. Ja mikä parasta: Kaikki tuotteet ovat puhdasta mineraalikosmetiikkaa, ilman täyteaineita.  Sopii siten myös kaikkein herkimmille asiakkaille. Kiinnostuneille lisätietoja löytyy:

http://www.barefacedbeauty.fi/

Ja lopuksi haluaisin vielä tiedustella teiltä, olisko teillä tarvetta täydentään Attitude-pesu- ja puhdistusaine varastojanne? Muutama asiakas on toivonut tuotteita takaisin valikoimaamme. (Ovat olleet nyt hetken vähän tauolla).. Osaa tuotteistahan löytyy nykyään myös markettien valikoimasta. Otan mieluusti toiveita vastaan ja teen tarvittaessa ainakin “täsmä-tilauksen” niistä tuotteista, joita haluatte.Itse pidän kovasti tuosta tangeriini-pyykinpesunesteestä, jota en ole marketista löytänyt. Laittakaapa toiveita sähköpostilla! Tuotteet ja niiden esittelyt löytyvät täältä:

http://ekovista.fi/tuote-esitteet/attitude-esite/

Niin ja muistakaa myös ihanat Kiertin tiskirätit ja keittiöpyyhkeet sekä patalaput, jos kaipaat kevääksi piristystä kodinhoitoon!

Oikein antoisaan kevään odotusta toivotellen!

-Anna sekä muu Korennon porukka-

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.