Syksyinen uutiskirje

Mukavaa alkavaa syksyä kaikille!

Niin se aika vaan rientää ja syksy saapuu, joten taas on muutosten aikaa niin luonnossa kuin elämässäkin.

Äitiyslomani on mennyt mukavasti ja töihin paluukin on aina välillä mielessä. Tammikuussa olisi sitten tarkoitus palailla osa-aikaisesti töiden pariin. Nyt on edessä vielä melkoiset loppurutistukset talonrakennusprojektissa ja marraskuussa olisi muutto uuteen kotiin sitten edessä…

Korennossa tapahtuu…

Saara jää äitiyslomalle lokakuun puolessa välissä, mikä tuo tullessaan tavallista enemmän ruuhkaa loppuvuoden aikoihin. Toivonkin kärsivällisyyttä ja hieman ennakointia varausten suhteen loka-, marras- ja joulukuussa. Onneksi Essille on apuvoimia tulossa: Kaisa, jonka osa teistä ehti tavatakin alkukesästä, aloittaa syyskuussa työt tiistaisin ja torstaisin. Eli siis hieman vajaalla ”miehityksellä” mennään loppuvuosi. En ole itsekään täysin poissulkenut vaihtoehtoa; että tulisin tarvittessa tekemään viikonlopputöitä jo ennen tammikuun alkua jos  vaan palaset loksahtavat muuten kohdalleen.

Sitten tuotesarja-asiaa:

Olen nyt pitkällisen pohdinnan tuloksena päättänyt luopua Dr.Hauscka-sarjasta. Vaikka tuotteet ovat ihania ja niitä tulee varmasti itsellä vielä ikävä, on markkinat sellaiset, että ei ole kannattavaa pitää tuotteita myynnissä… Sisäänostohinnat nousevat ja isot kauppaketjut polkevat myyntihinnat niin alas, että pienyrittäjä tekee tappiota… Jäljellä olevat tuotteet ovat nyt kaikki alennuksessa vähintään -40%

Mutta jotain uuttakin on tilalle jo kaavailtu ja alkuvuodesta on luvassa sitten jotain mitä ei vielä ainakaan muualta Jyväskylästä saa. Mutta kerron siitä sitten lisää tuonnenpana seuraavassa uutiskirjessä.

Käväisen liikkeellä aina viikottain, joten siellä nähdään!

Syysterveisin: Anna ja Varpu + muut Korennon tytöt 🙂

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.