Uusi tuotesarja: Less is More

Less is More!

Nyt löytyi vihdoin kauan kaivattuja tuotteita hiusten hyväksi.

Less is More lyhyesti:
Less is More on ensimmäinen täysin luonnollinen ammattilaiskäyttöön kehitelty hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja. Doris Brandhuber ja Hannes Trummer ovat luoneet valikoiman hiustenhoito- ja muotoilutuotteita, jossa käytännöllisyys yhdistyy yksinkertaisuuteen, kauneus hyvinvointiin ja eettiset huolenaiheet esteettisiin tavoitteisiin. Innovatiiviset tuotteet koostuvat yksinomaan luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden, sekä ihon ja luonnon optimaalisen sietokyvyn mukaan. Raaka-aineet ovat uusiutuvia ja ne hankitaan sertifioiduilta luomuviljelijöiltä aina kun mahdollista. Tehokkuus, ympäristön kunnioitus ja käyttäjän hyvinvointi ovat perustavoitteita, jotka jokainen Less is Moren hiustenhoitotuote myös toteuttaa. Less is More on pelkistetty olennaiseen. Käytännöllisyys. Puhtaus. Luonnollisuus.

Tästä sarjasta löytyy nyt niitä kaivattuja muotoilutuotteita, joissa ei ole synteettisiä ainesosia, mutta toimivat silti moitteettomasti. Suosittelen lämpimästi. Ja erityisesti kaikki kiharapäät, tässä sarjassa on usempiakin toimivia juttuja kiharoille… Jippii!!! Enää ei olla pulassa. Ja mainoita tuotteita myös ei kiharaisille päille:) Tuotteiden hintataso on 23-29e. Vaikuttavat erittäin riittoisilta ja kun näkee luomu/reilunkaupan kriiteerit täyttävien raaka-aineiden määrän, ei hintataso ole hassumpi. Tässä sarjassa on todellakin laadukkaat raaka-aineet alusta loppuun.

Sarjalla ei ole vielä suomenkielisiä nettisivuja, mutta tässä linkki kansainvälisille sivuille jos haluaa ennakkoon tutustua: http://shop.lessismore.at/

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.