8.2.2012 Uusia työntekijöitä ja äitiysloma lähestyy…

Uusi vuosi toikin tullessaan paljon uudistuksia:

Marraskuussa työt aloittanut Essi saikin nyt Maaritin lähdön jälkeen kaverikseen Saaran, joka aloitteli työt helmikuussa. Oma äitiyslomani alkaa maaliskuulta, joten vauhtia riittää. Essi on aloittanut Ekokampaajaopinnot ja reissailee Helsinkiin n. kerran kuussa hakemaan syventäviä oppeja. Saaralta löytyykin Ekokampaajakoulutus jo valmiiksi ja pääsee varmasti nopeasti mukaan Korennon arkeen kun alku hämmennyksestä selvitään.

Essi ja Saara jäävät nyt huolehtimaan Korennosta kun itse siirryn hetkeksi taustalle. Mutta kokonaan en aio kadota, vaan käyn toki aina välillä vierailemassa. Aurinkoista alkuvuotta kaikille asiakkaillemme. Nähdään.

anna

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.